Reklama:

😊 beli lastweek hr ni br dpt..tq to @ezeyanasmadi 😚..last year beraya dgn sampul #aimanhakimridza (wlupun dpt lps raya) #fattahaminz dpt sehari sblm raya 😍 . . Sampul raya #alifsatar je blm dpt lg..ehehe..masa ni masa ni la kan..so ms ni ms #fattahaminz..iolls mmg suka dia as for now..i hormat minat uolls then uolls kena la hormat minat i..respect!❤ . . #lotsoflove #lessofhate #fattahaminz #olicandy #kunyahkunyahelok

😊 beli lastweek hr ni br dpt..tq to @ezeyanasmadi 😚..last year beraya dgn sampul  #aimanhakimridza (wlupun dpt lps raya) #fattahaminz dpt sehari sblm raya 😍
.
.
Sampul raya  #alifsatar je blm dpt lg..ehehe..masa ni masa ni la kan..so ms ni ms  #fattahaminz..iolls mmg suka dia as for now..i hormat minat uolls then uolls kena la hormat minat i..respect!❤
.
.
 #lotsoflove 
 #lessofhate 
 #fattahaminz 
 #olicandy
 #kunyahkunyahelok

2 2

 
 

2017-06-24 06:09:51

Reklama:

@Regrann from @thefa_team - Assalamualaikum #TheFATeam #fattahrians Sedikit luahan perasaan dari mak. Sedih sangat baca2 komen negatif kat IG Fattah. Aper kata kita semua serang #lotsoflove #lessofhate berserta 💝💘💗💖💕 di post berkenaan. Korang pahamkan maksud mak yang mana. Kita serang camne kita buat dulu. Harap dapat kerjasama semua. Kita bagi haters2 berkenaan 💕💗💖💝. Let's do it gais 🙏🙏 NOTA KAKI : Lepas nie kita bagi love jer kalau orang komen negatif. Jangan berbalas2 . . #TheFATeam #lotsoflove #lessofhate - #regrann

@Regrann from @thefa_team -  Assalamualaikum  #TheFATeam  #fattahrians

Sedikit luahan perasaan dari mak. Sedih sangat baca2 komen negatif kat IG Fattah. Aper kata kita semua serang  #lotsoflove  #lessofhate berserta 💝💘💗💖💕 di post berkenaan. Korang pahamkan maksud mak yang mana. Kita serang camne kita buat dulu. Harap dapat kerjasama semua. Kita bagi haters2 berkenaan 💕💗💖💝. Let's do it gais 🙏🙏 NOTA KAKI :

Lepas nie kita bagi love jer kalau orang komen negatif. Jangan berbalas2
.
.
 #TheFATeam
 #lotsoflove 
 #lessofhate -  #regrann

12 1

 
 

2017-06-24 06:09:13

My little hedgie is sick :( He wasn't eating or drinking and was throwing up. As a result, he has dropped to 6.5 oz and was very lethargic. We're giving him antibiotics and lots of fluid. He is starting to improve and we wish him the best recovery

My little hedgie is sick :( He wasn't eating or drinking and was throwing up. As a result, he has dropped to 6.5 oz and was very lethargic. We're giving him antibiotics and lots of fluid. He is starting to improve and we wish him the best recovery

1 1

 
 

2017-06-24 06:06:00

@varunsood12 he is best baller❤ #lotsoflove #stayblessed

@varunsood12 he is best baller❤  #lotsoflove  #stayblessed

10 0

 
 

2017-06-24 06:02:37

Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir & Batin Lots of Love SepiSepoi #salamaidilfitri #morelovelesshate #lotsoflove ❤️ ”

Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Maaf Zahir & Batin

Lots of Love 
SepiSepoi

 #salamaidilfitri 
 #morelovelesshate 
 #lotsoflove ❤️ ”

1 0

 
 

2017-06-24 06:01:45

Ibu shopping apaaa tuuuuu??gelak besar si @zeileenyusnita mendengar story shopping ibunya si @fattahaminz😂😂😂😂😂raya nanti jgn lupa #ootdrayabersamafattahaminz & #alteliaamanilovers TEAM @ALTELIA_AMANI @FAR8BYALTELIAAMANI MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN...KOSONG KOSONG, IKHLAS DARI @fattahaminz @far8byalteliaamani @far8omardin @zeileenyusnita @divaletopsdotcom @far8byalteliaamani_rush official 📷 @_msg.co 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊 #lotsoflove #fattahaminz #elrahexclusive #elrahlovers #zaloraraya2017 #fattzura #primavalet #minazlovers #fattzura #jubah5waktu #heroseorangcinderella #hsc #jubahsouq #celebfest2017 #celebfestramadhan2017 #far8elrah #elrahexclusive #alteliaamani #justelrah #mimpikita #fazura #kurtamurah #alteliaamani #cakenis #cakenislushsatin #fiziwoo #teratakglam #arianilovers #fashionvalet #kurtalelakimurah #far8byalteliaamani

Ibu shopping apaaa tuuuuu??gelak besar si @zeileenyusnita mendengar story shopping ibunya si @fattahaminz😂😂😂😂😂raya nanti jgn lupa  #ootdrayabersamafattahaminz &  #alteliaamanilovers
TEAM @ALTELIA_AMANI @FAR8BYALTELIAAMANI MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN...KOSONG KOSONG, IKHLAS DARI
@fattahaminz
@far8byalteliaamani @far8omardin @zeileenyusnita
@divaletopsdotcom @far8byalteliaamani_rush 
official 📷 @_msg.co 🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊
 #lotsoflove
 #fattahaminz #elrahexclusive #elrahlovers #zaloraraya2017 #fattzura #primavalet #minazlovers #fattzura  #jubah5waktu #heroseorangcinderella  #hsc  #jubahsouq #celebfest2017 #celebfestramadhan2017  #far8elrah #elrahexclusive #alteliaamani  #justelrah #mimpikita #fazura #kurtamurah #alteliaamani #cakenis #cakenislushsatin #fiziwoo #teratakglam #arianilovers #fashionvalet  #kurtalelakimurah  #far8byalteliaamani

7 4

 
 

2017-06-24 06:01:16

Ucapan awal #selamathariraya daripada #roboktasbih . . . Salam lebaran penuh makna buat semua. Yang pulang ke kampung dan menempuh perjalanan yang sesak, bertabahlah. Zikir banyak². Kalau ada yang guna tasbih roboktasbih, boleh hashtag #tasbihroboktasbih. 😘😘😘 . . Saat gembira, ingatlah pada yang kurang berkemampuan. Tidak dapat menghulur, tadahlah tangan mendoakan orang lain. . . Yang masih ada ibubapa, pulanglah walau dalam kekurangan. Berilah bahagia saat mereka masih ada. . Yang seperti admin, telah kehilangan mama & papa serta ahli keluarga yang lain, jangan berhenti mendoakan mereka. Hadiahkan ibubapa kita dengan amalan yang baik yang dituntut agama. Niat sedekah dan doakan buat ibubapa agar Syurga lah tempat mereka. Aamiin. . . Buat semua sahabat pembeli di roboktasbih, #terimakasih atas sokongan. Moga setiap yang kita lakukan memberi manfaat kepada diri sendiri dan orang lain. . . Salam Aidilfitri 1438H Salam penuh kemaafan. . . #selamatberpuasa #day29 #salamlebaran #aidilfitri #salamkosongkosong #ramadan2017 #ramadankareem #puasa #Ramadhan #lessofhate #lotsoflove

Ucapan awal  #selamathariraya daripada  #roboktasbih .
.
.
Salam lebaran penuh makna buat semua. Yang pulang ke kampung dan menempuh perjalanan yang sesak, bertabahlah. Zikir banyak². Kalau ada yang guna tasbih roboktasbih, boleh hashtag  #tasbihroboktasbih. 😘😘😘
.
.
Saat gembira, ingatlah pada yang kurang berkemampuan. Tidak dapat menghulur, tadahlah tangan mendoakan orang lain. .
.
Yang masih ada ibubapa, pulanglah walau dalam kekurangan. Berilah bahagia saat mereka masih ada. .
Yang seperti admin, telah kehilangan mama & papa serta ahli keluarga yang lain, jangan berhenti mendoakan mereka. Hadiahkan ibubapa kita dengan amalan yang baik yang dituntut agama. Niat sedekah dan doakan buat ibubapa agar Syurga lah tempat mereka. Aamiin. .
.
Buat semua sahabat pembeli di roboktasbih,  #terimakasih atas sokongan. Moga setiap yang kita lakukan memberi manfaat kepada diri sendiri dan orang lain. .
.
Salam Aidilfitri 1438H Salam penuh kemaafan. .
.
 #selamatberpuasa  #day29  #salamlebaran  #aidilfitri  #salamkosongkosong  #ramadan2017  #ramadankareem  #puasa  #Ramadhan  #lessofhate  #lotsoflove

0 0

 
 

2017-06-24 05:59:31

another year of love ❤️ happy birthday fionaaaaaaa #happyfriday #happybirthday #lotsoflove

another year of love ❤️ happy birthday fionaaaaaaa  #happyfriday  #happybirthday  #lotsoflove

3 0

 
 

2017-06-24 05:58:01

WE ARE OFFICIALLY HOME OWNERS!!! This week Josh and I finally got to sign our papers and get to start the process of moving in next week! A large thank you to all of our friends and family that made this dream even possible! #firsthome #lotsoflove #letsdothis

WE ARE OFFICIALLY HOME OWNERS!!! This week Josh and I finally got to sign our papers and get to start the process of moving in next week! A large thank you to all of our friends and family that made this dream even possible! 
 #firsthome #lotsoflove #letsdothis

2 0

 
 

2017-06-24 05:54:13

Follow me @ketikasharma_12 . . ..😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Always stand tall and positive , looking out to a better you , a better tomorrow ❤️ #keepsgettingbetter #positivevibes #postoftheday #lotsoflove #stayblessed #haveagreatday #nofilterneeded

Follow me @ketikasharma_12 .
.
..😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 Always stand tall and positive , looking out to a better you , a better tomorrow ❤️
 #keepsgettingbetter  #positivevibes  #postoftheday  #lotsoflove  #stayblessed  #haveagreatday  #nofilterneeded

31 1

 
 

2017-06-24 05:52:42

Thank you my primis!!! Love you!!! #happybirthdaytome #birthdaygirl #newyork #ny #nyc #party #lookingood #cousin #familytime #lotsoflove @daniela.a.reina

Thank you my primis!!! Love you!!!  #happybirthdaytome  #birthdaygirl  #newyork  #ny  #nyc  #party  #lookingood  #cousin  #familytime  #lotsoflove @daniela.a.reina

10 1

 
 

2017-06-24 05:52:01

Haritu punya cite..Seperti tahun sudah2..sesi wajib bagi saya..bermaafan dgn MyTeam sblm cuti raya.. #lotsoflove #kosongkosong 💘

Haritu punya cite..Seperti tahun sudah2..sesi wajib bagi saya..bermaafan dgn MyTeam sblm cuti raya.. #lotsoflove  #kosongkosong 💘

0 0

 
 

2017-06-24 05:51:25

Pokaż więcej

Reklama: